Daca vrei sa faci parte din echipa PVTV, vino la FishingSTAR.
Logo PVTV

Femeia & pescuitul

La ce te gandesti cand vezi o femeie pe malul apei pescuind?   Eu zambesc de obicei si ma bucur ca din ce in ce mai multe femei iau microbul. Mai mult de atat, sunt femei care concureaza si obtin rezultate foarte bune, cum este de exemplu Izabela Lozinca , din Bacau, ea este o buna prietena de-a mea, femeie de succes in afaceri, mama a doi copii, pescarita  innraita care a reusit sa obtina premii dupa premii in competitiile interne si internationale.  In anul 2008 a devenit campioana nationala la pescuitul stationar. O alta binecunoscuta pescarita este Veronica Ispas din Zalau, cu multe premii in palmares.

In anul 2011 s-a organizat pentru prima oara in judetul nostru (Satu-Mare) un concurs de pescuit stationat dedicat  in exclusivitate sexului frumos. La acest concurs s-au inscris 19 doamne, dintre care si-au facut prezenta pe pista de concurs 15. Duminica dimineata lasandu-si sotii, copii si sortul de la bucatarie deoparte, aceste doamne s-au insiruit pe malul fondului piscicol de la Porumbesti,  inarmate cu vergi, lansete, plute, accesorii si momeala de cea mai buna calitate, fiindca fiecare dintre ele vroiau sa castige.  Era o atmosfera placuta, vesela, interesanta, inedita si emotionanta.  E o priveliste unica, zic eu, sa vezi insiruite pe mal 15 femei cu vergile in mana. Mi-ar face placere sa vad, aud si sa particip la cat mai multe astfel de concursului la noi in tara, femeile ar trebui incurajate mai mult sa participle la competitii, iar organizatorii ar trebui mereu sa se gandeasca si la aceasta categorie. Femeile din ziua de astazi sunt foarte ocupate, muncesc cot la cot cu barbatii, iar acasa se ocupa de

copii si gospodarie, in weekend, ies cu barbatii la pescuitul de agrement si atat. E pacat, ele trebuiesc incurajate, sustinute, iar microbul competitiilor odata pus stapanire pe ele, le va face sa simta acea stare deosebita pe care o ai la un concurs, cand adrenalina creste in tine.

Ei, acelasi lucru se va petrece pe 3 Iunie 2012 pe balta de la Porumbesti, unde va avea loc cea de-a doua editie a Cupei Femina, unde sunt asteptate toate pescaritele dornice sa ridice putin adrenalina din corp si sa simta furorile unui concurs de pescuit. Sunt asteptate doamne, domnisoare, fara limita de varsta, durata concursului este de 3 ore, inscrierile se fac la sediul A.P.S. Satu-Mare str. Decebal nr. 10 sau la magazinele Amazon, pana la data de 31 Mai 2012.

Va salut si nu uitati: IUBITI NATURA SI AVETI GRIJA DE EA!

 

no images were found

.

Apreciati articolulTaguri: ,
Ai un comentariu? Posteaza aici...

Ce parere ai despre acest articol . Daca vrei sa fii la curent, urmareste acest link RSS.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Trebuie sa completezi toate campurile marcate cu. *